Premii

Certificat European de Calitate

Şcoala Gimnazială Cornu Luncii a obţinut Certificatul European de Calitate pentru rezultatele deosebite obţinute în proiectul eTwinning „Let’s learn English together!”, propus și desfășurat de către doamna profesor de limba engleză Acatrinei Irina Roxana. Astfel, eforturile celor implicați au fost recunoscute la cel mai înalt nivel european.

Proiectul „Let’s learn English together!” va fi expus într-o secţiune specială a portalului european www.etwinning.net.

Felicitari!

Premiul I concurs de fotografie

Premiul I pentru doamna prof. în înv. primar Maria Verdeș la Concursul județean de fotografie ”Cultură. Copilărie. Comunitate”, ediția 2018. Cadrul didactic a aplicat metode, procedee și tehnici de predare inovatoare de lucru cu școlarii mici și a participat cu o lucrare proprie prin care a dovedit cele de mai sus și prin intermediul căreia a reușit să mediatizeze la nivel județean activitățile de tip outdoor desfășurate la nivel de clasă I.

Felicitări!

Premiul II concurs de dans modern

Premiul II la Concursul Interjudețean ”Fantezie și talent”, ediția a II-a Izbiceni, 25 mai 2018, pentru formația de dans moder POWER PUFF

Diplomă de participare concurs de șah

Diplome de participare la Concursul Național de Șah cu participare internațională ”Cupa Vasile Adamachi”, Iași, 17 decembrie 2017, pentru elevii Mădălina Elena Andrieș (clasa a VI-a), Teodor Buta-Marcu (clasa a VI-a) și Daniel Gheorghe Chiticariu (clasa a VII-a).