Evenimente

31 Octombrie-Ziua Internațională a Mării Negre

Este o tradiție a Școlii Gimnaziale Cornu Luncii să marcheze această dată importantă din calendarul evenimentelor ecologice prin activități deosebite desfășurate sub îndrumarea doamnei profesor de biologie Vasilica Ilisei. După cum însăși doamna coordonator menționează, meritul rezultatelor finale este al elevilor implicați, al interesului acestora față de tema propusă.

Felicitări elevilor și doamnei profesor!

Te aud România

Pe 22 octombrie 2018, Fundația Te aud România (TAR) a ajuns și la Școala cu PJ Cornu Luncii prin intermediul campaniei de reducere a abandonului școlar, oferind elevilor ghiozdane echipate cu rechizite și nu numai.

Mulțumim, TAR!

Festivalul Național de Poezie ”Nicolae Labiș” Mălini 2018

În perioada 28-29 septembrie 2018, la Mălini, s-a desfășurat ediția a 50-a jubilară a Festivalului Național de Poezie ”Nicole Labiș”. La acest eveniment a participat și ansamblul ”Mugurașii” de la Școala Cornu Luncii, sub coordonarea domnului profesor de muzică Mihai Negrea.

Cinste lor!

European School Sport Day

Pe 28.09.2018, la Școala Gimnazială Cornu Luncii s-au desfășurat activități din Programul European ”Școli în mișcare”, parte integrantă a Zilei Europene a Sportului Școlar.

Timp de 120 de minute, elevii școlii au celebrat sportul participând cu interes la parcursurile aplicative, ștafetele și jocurile de mișcare propuse de doamna profesor Mirela Sveduneac.

”Joaca-i făcută pentru copii” a fost desemnată cea mai atractivă parte a programului zilei, fapt pentru care, doamna profesor  a promis elevilor includerea acestui tip de activitate în cadrul unui proiect educațional local.

Felicitări coordonatorilor și participanților!

Festivitatea de deschidere a anului școlar 2018-2019

Luni, 10 septembrie 2018, s-au redeschis porțile Școlii Gimnaziale Cornu Luncii. Conducerea școlii, alături de reprezentanți ai autorităților locale și ai bisericii, a urat ”Bun venit!” elevilor și părinților acestora, amintind reușitele anului școlar trecut și prezentând planurile pentru anul școlar aflat la debut. Emoții, zâmbete, flori și cuvinte alese, asta a însemnat pe scurt prima zi de școală. Și soare, mult soare în sufletele tuturor participanților: preșcolari, elevi, părinți și profesori.

Mult succes, așadar!

Premierea elevilor promoției 2017-2018

Vineri, 15 iunie, a avut loc Premierea 2017-2018 la Școala Gimnazială Cornu Luncii.

Festivitatea a fost deschisă de discursul domnului director Petrișor Iacob, care a ținut să aprecieze efortul susținut al cadrelor didactice și al elevilor școlii în acest an școlar, să mulțumească tuturor partenerilor educaționali și să ureze mult succes elevilor de clasa a VIII-a în noua etapă a vieții lor.

Domnul primar Gheorghe Fron a fost și de această dată alături de școală, de profesori, de părinți și de elevi. Astfel, a premiat personal pe cele două eleve din clasa a VIII-a care au primit diploma de Șef de promoție – Emilia Balan și Petronela Popa.

După momentul artistic coordonat de domnul profesor Mihai Negrea a urmat premierea pe clase.

Vacanță frumoasă, dragi elevi!

Vacanță frumoasă, dragi profesori!

Rămas bun, clasa I!

Joi, 14 iunie, elevii călăuziți de doamna profesor Maria Verdeș au spus Rămas bun, clasa I!. Invitați la acest eveniment au fost părinții și bunicii elevilor, aceștia bucurându-se de cântecele vesele și versurile pline de semnificație recitate cu emoție de cei mici.

Vacanță plăcută tuturor!

Cerc pedagogic învățători – zona Fălticeni

Vineri, 25 mai 2018, Școala Cornu Luncii a fost gazda Cercului pedagogic învățători – Zona B – Fălticeni.

Festivalul literar Ioan Grosaru – Păiseni

La cea de-a treia ediție a Festivalului Literar „Ioan Grosaru”, organizat de Primăria comunei Cornu Luncii în parteneriat cu Școala Gimnazială Cornu Luncii, s-au înscris 26 de elevi din clasele I-VIII, de la toate școlile din comună.
13 dintre aceștia au fost premiați, atât la secțiunea Proză, cât și la secțiunea Poezie. Juriul a fost constituit din cadre didactice de specialitate care nu au coordonat lucrările înscrise la această ediție.
CREAȚII PREMIATE

Ediția I

Ediția a II-a

Ediția a III-a

Prieteni de peste Prut

22 mai 2018 a însemnat pentru Școala Gimnazială Cornu Luncii emoții, schimb de impresii și idei, versuri, muzică și dans, deoarece am primit vizita  reprezentanților Gimnaziului din localitatea BRĂVICENI, raionul ORHEI, REPUBLICA MOLDOVA.

Prieteni dintotdeauna, gazdele și oaspeții au împărtășit din experiențele îndelungate și au subliniat încă o dată, dacă era nevoie, importanța educației în funcționarea corectă și sigură a societății.

Vă mulțumim!